Skip to main content

Vinn en D9 driver från Wilson!

Scrolla ned

Scrolla ned

Scrolla ned

Scrolla ned

Scrolla ned

Scrolla ned

Med hjälp av hundratals datorsimuleringar från Wilsons designprogramvara där datorn mäter olika prestandaegenskaper har Wilson tagit fram D9-drivern som ger dig högre bollhastighet, maximal längd och även väldigt förlåtande. Med sin stora sweetspot som går hela vägen ut till tån och hälen kan D9-drivern bli din bästa vän på golfbanorna i sommar!

Varje millimeter av D9-drivern har finslipats för bästa prestanda. Den har begåvats med en teknik som heter PKR (Peak Kinetic Response) som är den mest avancerade teknik som Wilson någonsin satt in i en golfklubba. PKR innebär att träffytan är indelad i en mängd olika zoner som ska se till att maximera längden och även ge den förlåtande egenskaper.

På toppen av klubbhuvudet finns ett trelagers Composite Crown av Kevlar och kolfiber för att neutralisera vibrationer för en solid känsla och ge ett skönt ljud. Den är också otroligt lätt, vilket innebär en lägre tyngdpunkt och snabbare klubbhuvudhastigheter för bättre bollflykt och mer längd.

 

Wilson ger dig nu möjligheten att vinna den prisbelönta D9-drivern! Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga, så har du chansen att vinna.

Wilson Golfs populära serie för järn- och träklubbor D9 är designad för att ge golfare mer distans och maximal förlåtelse. Den nyaste medlemmen i familjen, som tog över efter D7 Forged, släpptes i maj 2022 och kombinerar den sköna känslan av ett smitt huvud med högre utgångsvinkel och hög bollhastighet. Tillsammans med träklubborna från D9-serien kommer de ta ditt spel till nya nivåer!

Vilken är den senaste medlemmen i D9-familjen?(Required)
Namn(Required)
Allt du behöver göra är att ange dina uppgifter!

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår 1 juli – 15 juli 23:59. Endast ett bidrag per person accepteras. Vinnaren kommer att dras slumpmässigt strax efter slutdatumet. Priset är en D9-driver i tillgängliga specifikationer som kommer att meddelas vinnaren. Wilson Golfs beslut är slutgiltigt. Priset är ej återbetalningsbart och det finns inget kontantalternativ. Priset kan inte säljas eller bytas mot ekonomisk vinning. Genom att delta i den här tävlingen samtycker att dina uppgifter registreras av Wilson Golf och Golfbladet och att du valfritt kan gå med i Wilson och Affordable Golfs mailutskick.